Heerlijk uit eten bij Restaurant De Eese-Giethoorn Culinair genieten in De Bult

Reserveer een tafel

Culinair restaurant in De Bult

Naast comfortabele hotelkamers beschikt Fletcher Hotel-Restaurant De Eese-Giethoorn over een heerlijk à la carte restaurant. Hier neemt u plaats voor een snelle lunch of uitgebreid 3-gangendiner. De keuken biedt een wisselende menukaart en staat bekend om de diversiteit in seizoensgerechten.

Heerlijke gerechten

Na een dagje weg kunt u terecht in het gezellige restaurant in De Bult waar u geniet van een heerlijk diner. Voor zowel een uitgebreid ontbijtbuffet als een smakelijke lunch of diner zit u bij Hotel-Restaurant De Eese-Giethoorn goed. De keuken bereid de verschillende gerechten met passie en plezier voor u. In het restaurant heeft u de keuze uit verschillende voor-, hoofd- en nagerechten.

Wilt u met uw personeel samenkomen voor een lunch of vergadering? Ook dan staat ons team graag voor u klaar. Onze passende vergaderarrangementen zijn geschikt voor verschillende doeleinden en bieden de ideale oplossing voor een zakelijke bijeenkomst.

Gezellige bar en terras

In de hotelbar kunt u onder het genot van een drankje en een kleine snack nagenieten van uw dag. Tevens beschikt het hotel over een sfeervol terras waar u heerlijk kunt ontspannen.

Openingstijden van het restaurant:

  • Ontbijt maandag – vrijdag: 07.00 - 10.00 uur
  • Ontbijt zaterdag – zondag: 08.00 - 10.30 uur
  • Lunch 12.00 - 16.00 uur
  • Diner 17.30 - 21.00 uur

Acties & Evenementen

 

 

 

 


 

 

 

Ribroast - €19,50,- p.p.

01 maart 2018 - 31 maart 2018
De hele maand maart geniet u bij Fletcher Hotels van ribroast met zuurkool en Roseval aardappel voor maar €19,50.

Combineer de ribroast met een bijpassend Bavaria biertje voor €21,-.

Reserveer nu

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Heerlijke Familie Paasbrunch - €24,50,- p.p.

Eerste en Tweede Paasdag
Tijdens de Paasdagen genieten van een heerlijke Familie Paasbrunch? Kom zondag 1 april of maandag 2 april naar Fletcher Hotels en maak er een gezellig uitje van met de hele familie. Dit smakelijke brunchbuffet biedt voor ieder wat wils en wordt afgesloten met een heerlijk dessertbuffet. Voor de kinderen is er entertainment aanwezig.

De gezelligste Paasdagen brengt u door bij Fletcher Hotels!

Reserveren

 

 

 

Foto's

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.