Vergaderen bij Fletcher Hotels
Succesvol vergaderen op de mooiste locaties van Nederland

Vraag een offerte aan

Vergaderlocatie in De Bult

Fletcher Hotel-Restaurant De Eese-Giethoorn biedt de ideale vergaderlocatie in De Bult dankzij zeven multifunctionele vergaderzalen met een capaciteit van 180 personen. De locatie is geschikt voor zakelijke en feestelijke bijeenkomsten. Bovendien staat ons enthousiaste team graag voor u klaar.

Eindeloze mogelijkheden

Voor iedere gelegenheid is er een passende zaal aanwezig. Voor grootschalige presentaties zoals een congres is er een ruime zaal ter beschikking. Voor besloten vergaderingen is er een kleinere discussieruimte en voor meerdaagse bijeenkomsten kunt u gebruikmaken van onze lichte werkruimtes.

Iedere ruimte is voorzien van moderne audiovisuele apparatuur en natuurlijk daglicht. Tevens is er airconditioning in de ruimte aanwezig. De vergaderlocatie is onder andere geschikt voor:

 • Vergaderingen
 • Trainingen
 • Presentaties
 • Congres/seminar
 • Beurzen
 • Recepties
 • Evenementen
 • Feesten en partijen
 • Huwelijk
 • Teambuilding
 • Outdoor activiteiten

Centrale ligging

De vergaderlocatie in De Bult is centraal gelegen en goed bereikbaar vanaf de snelweg. Tijdens uw verblijf maakt u gebruik van de gratis parkeermogelijkheid en gratis WiFi in het hele hotel. Hotel-Restaurant De Eese-Giethoorn biedt tevens diverse vergaderarrangementen aan die perfect aansluiten op uw wensen.

Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem contact op met onze sales afdeling via 0347 - 329 092 of sales@fletcher.nl.

Zalen

7 multifunctionele vergaderzalen tot 180 personen - 56 hotelkamers

 

Theater

Tot 180 personen

Cabaret

Tot 150 personen

School

Tot 72 personen

U-vorm

Tot 54 personen

Carré

Tot 62 personen

 

 

 

 

 

Download het volledige zalenoverzicht

Arrangementen

Basisarrangement (4-uurs)

Basisarrangement (4-uurs)

Geniet van een geheel verzorgde ochtend-, middag- of avondsessie. Eventueel aangevuld met een uitgebreide lunch en/of diner. Alles wordt voor u geregeld en wij maken van uw bijeenkomst een succes.

Meer informatie

8-uurs vergaderarrangement

8-uurs vergaderarrangement

Laat de verzorging van een hele dag vergaderen aan ons over, inclusief lunch en borrelhapjes na afloop. Combineer het met een diner of voorovernachting.

Meer informatie

12-uurs vergaderarrangement

12-uurs vergaderarrangement

Na afloop van uw 12-uurs vergaderarrangement serveren wij u een culinair diner ter afsluiting van uw bijeenkomst. Dit maakt een productieve dag compleet. Of breidt het uit met een overnachting.

Meer informatie

24-uurs vergaderarrangement

24-uurs vergaderarrangement

Geen omkijken naar de tijd, want na uw sessie en diner blijft u in alle rust overnachten. Of komt u van ver? Overnacht dan de avond van te voren.

Meer informatie

32-uurs vergaderarrangement

32-uurs vergaderarrangement

Twee dagen ongestoord vergaderen, inclusief twee maal lunch, één diner en één overnachting. Uiteraard is het ook mogelijk om uw bijeenkomst te combineren met bijvoorbeeld een teambuildingsactiviteit.

Meer informatie

48-uurs vergaderarrangement

48-uurs vergaderarrangement

Twee hele dagen vergaderen, geheel verzorgd met tweemaal lunch en tweemaal diner. Organiseer bijvoorbeeld een weekend bijeenkomst voorzien van alle gemakken.

Meer informatie

56-uurs vergaderarrangement

56-uurs vergaderarrangement

Drie dagen vergaderen in combinatie met 2 overnachtingen, driemaal lunch en tweemaal diner. Ideaal geschikt voor een meerdaagse (internationale) bijeenkomst op een unieke locatie.

Meer informatie

Teambuilding

Wilt u uw zakelijke bijeenkomst combineren met een leuke activiteit om de teamspirit te versterken? Bent u op zoek naar een activiteit waarbij de deelnemers hun zinnen even kunnen verzetten? Bij Hotel-Restaurant De Eese-Giethoorn worden tal van faciliteiten aangeboden waarmee u van uw zakelijke bijeenkomst een onvergetelijke dag kunt maken.

Het toevoegen van een teambuilding activiteit, gedurende of na uw bijeenkomst, geeft de deelnemers energie en draagt bij aan het teamgevoel. Bekijk ons aanbod en laat u inspireren!

Activiteiten

 • Maak een sportieve tocht per mountainbike door de prachtige natuur en glooiend landschap in de omgeving. Durft u het aan om de Woldberg te trotseren?
 • Ontdek Giethoorn en de prachtige natuur van de weerribben vanuit een rondvaartboot. U wordt rondgevaren door een ervaren gids die u alles kan vertellen over de omgeving en de geschiedenis van "Het Venetië van het Noorden" zoals Giethoorn ook wordt genoemd.
 • Uw team motiveren middels een aantal sportieve activiteiten waarbij samenwerking en plezier voorop staan. De activiteiten kunnen alleen tot een goed einde gebracht worden als er wordt gecommuniceerd en de groepsleden elkaar ondersteunen. Een 4-tal activiteiten, toegespitst op communicatie, samenwerking, doelgerichtheid en kracht, wisselen elkaar af. Er wordt telkens tegen een ander team gestreden waarbij de punten nauwgezet worden bijgehouden. Daarna volgt de finale! Welk team heeft het meeste vuur in zich?! Welk team werkt het beste samen en wint de meerkamp?

Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem contact op met onze sales afdeling via 0347 - 329 092 of sales@fletcher.nl.

Foto's en video's 

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.