Hotel-Restaurant De Eese-Giethoorn in De BultGelegen nabij het waterrijke Giethoorn

Zoek en boek

1 kamer voor 2 volwassenen
Boek een kamer

Luxe hotel in De Bult

Welkom bij Fletcher Hotel-Restaurant De Eese-Giethoorn. Het hotel in De Bult is omringd door meerdere natuurgebieden waar u mooie wandel- en fietsroutes kunt volgen. Tevens kunt u hier een bootje huren en varen door het waterrijke Giethoorn. Er is voor een ieder wat wils!

  • Hotel gelegen aan de rand van natuurgebied Woldberg en de Eese
  • À la carte restaurant en brasserie
  • Nabij Giethoorn, het Venetië van het Noorden
  • Zeven multifunctionele vergaderzalen
     

Comfortabel verblijf

Wanneer u verblijft bij Fletcher Hotel-Restaurant De Eese-Giethoorn kunt u rekenen op een heerlijk verblijf. Het hotel beschikt over verschillende luxe hotelfaciliteiten, zoals een binnenzwembad en sauna. Sportievelingen kunnen hun hart ophalen op de tennisbaan of achter de biljarttafel.

Voor een uitgebreide lunch of 3-gangendiner schuift u aan in het à la carte restaurant. De heerlijke keuken biedt een wisselende menukaart en staat bekend om de diversiteit aan seizoensgerechten. Ook voor zakelijke doeleinden bent u aan het juist adres bij Fletcher Hotel-Restaurant De Eese-Giethoorn.

Overnachten nabij Giethoorn

Het sfeervolle hotel in De Bult is gelegen nabij het prachtige en veelzijdige Giethoorn. Ideaal wanneer u een weekendje naar Giethoorn wilt. Langs het hotel liggen diverse routes die u langs de mooiste plekjes van Overijssel leiden. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Nationaal Park Weerribben-Wieden of het Drents-Friese Wold.

Ons team heet u van harte welkom!

Interieur hotelkamer Fletcher Hotel-Restaurant De Eese-Giethoorn

Foto's en video's

Wilt u alvast in de stemming komen voordat u naar ons hotel komt? Bekijk hier de foto’s en video’s van ons hotel.


Foto's en video's

Zwembad Fletcher Hotel-Restaurant De Eese-Giethoorn

Wellness faciliteiten

In Hotel-Restaurant De Eese-Giethoorn kunt u genieten van verschillende wellnessfaciliteiten, zoals een stoombad, een sauna en een binnenzwembad.

Over het hotel

Omgeving Giethoorn

Verschillende natuurgebieden

In de omgeving van het hotel zijn verschillende Nationale Parken te vinden, zoals de Weerribben,-Wieden, Het Drents-Friese Wold en Dwingerveld.

Omgeving

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.